Lapkričio 25 d. – sausio 6 d.: šventiniai garsiniai skaitymai vaikams

Naujienos iliustracija

Artėjant stebuklų kupinam metui kviečiame mažuosius bibliotekų lankytojos į garsinius skaitymus. Lietuvos nacionalinės Martyno Mažvydo bibliotekos Vaikų ir jaunimo literatūros departamente rengiamuose rytmečio skaitymuose ne tik klausysime žiemiškų pasakojimų, bet ir kartu dalyvausime kūrybinėse dirbtuvėse.

Nuo lapkričio 25 d. iki Trijų karalių šventės – pirmadieniais, trečiadieniais ir penktadieniais – ikimokyklinio amžiaus vaikus ir 1–2 klasių moksleivius kviečiame registruotis į šventinius rytmečio skaitymus. Vaikams skaitysime Mariaus Marcinkevičiaus „Sivužą“, Jujjos Wieslander „Mamulės Mū ir Varnos Kalėdas“, Robo Scottono „Linksmų Kalėdų, Juodi“ ir istorijas iš Selemono Paltanavičiaus „Sniego žmogelių žiemos“. Garsiai perskaitę kūrinius pasinersime į diskusiją apie tekstus ir jų iliustracijas. Taip pat galima registruotis į po skaitymų vyksiančias dirbtuves, kuriose, padedami meno pedagogės, kursime su skaitomu tekstu susijusius rankdarbius.

Maloniai kviečiame registruotis ir nekantraujame susitikti. Registracija ir informacija el. paštu grupems@lnb.lt arba telefonu (8 5) 239 8561. 

Informacijos šaltinis:
https://www.lnb.lt/naujienos/4855-lapkricio-25-d-sausio-6-d-sventiniai-garsiniai-skaitymai-vaikams